Praktisk informasjon

Om stedet

Vikingskipet (også kjent som Hamar Olympiahall) er en av verdens største skøytehaller og den største innendørs konsertarenaen i Norge, med sine 20 000 tilskuerplasser. Den ble bygd til de vinterolympiske leker på Lillehammer i 1994. Det er et fantastisk bygg og populær attraksjon i Hamar.

Adresse:

Vikingskipet
Åkersvikvegen 1
2321 Hamar

Se i kart

Bosted

Hvis du ønsker å registrere deg for overnatting på sovesal i Hamar for de to nettene i løpet av arrangementet, kan du booke deg inn på sovesal når du melder deg på konferansen. Pris for sovesal: kr. 400,-.


For å sikre deg et sted å bo i Hamar ellers, er det lurt å booke så tidlig som mulig, da det er begrenset med rom på hotellene. Det kan være lurt å vurdere flere muligheter, som Airbnb. Det er også flere hoteller nær Oslo flyplass Gardermoen. En kan da reise med tog til og fra Vikingskipet, med gangavstand fra togstasjonen i Hamar.

MAT

Som du kan lese i informasjonen om samlingen, kommer vi til å oppfordre til bønn og faste disse dagene. Vi anbefaler "Daniels faste" som betyr å spise 'det som kommer fra frø.' Vi har tilrettelagt for at serveringssteder inne i Vikingskipet tilbyr supper og grønnsaksbaserte retter. Dersom du ikke ønsker å faste, noe som er helt frivillig, er det også annen mat tilgjengelig for salg i tillegg til en lang rekke spisesteder og dagligvarebutikker i gangavstand.

Vikingskipet ligger nær sentrum av Hamar.  Den er ca. 80 km nord for Oslo Lufthavn, Gardermoen.

Bil

Det tar kun 55 min med bil fra Oslo Lufthavn.

Følg E6 motorveien, kjør av på vei 222 eller 25 for å komme til Vikingskipet.

Parkering på området er gratis, men vær oppmerksom på at det er begrenset med plasser.

Tog

Daglige togavganger hver time til/fra Oslo/Gardermoen til Hamar med Toget R10 Lillehammer. Fra Gardermoen flyplass tar det 50 minutter.
Se rutetider og forhåndsbestill på www.vy.no

Det tar ca 20 minutter å gå fra Hamar togstasjon til Vikingskipet.

Barn

Vi inviterer generasjonene til å komme sammen i Vikingskipet. Spesielt under lovsang vil det være en stor glede å ha barna også tilstede i salen!

Vi har et stort barnetelt med ulike aktiviteter samt et hoppeslott på utsiden av Vikingskipet, som er tilrettelagt for lek. Barna må være under oppsyn av voksne. Vi stiller kun med vakter, ikke barnepass.

Det blir ikke eget opplegg for barna utover dette.

Språk og oversettelse

Arrangementet foregår tospråklig, på norsk og engelsk. Alt som sies vil bli oversatt / tilgjengelig på disse to språkene underveis i arrangementet.

Kontinuerlig bønn & lovsang

Det vil være kontinuerlig bønn og lovsang gjennom tiden vi er samlet i Vikingskipet; fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag. Det vil foregå i hovedsalen hvor vi alle er samlet, og i pauser fortsetter lovsangen inne i Auditoriet som har adgang direkte fra hovedsalen. Dette ledes av en rekke bønne - og lovsangsledere fra inn og utland.


Reklame og Stand

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss for å sette opp en stand eller reklame på storskjerm på vegne av din organisasjon eller bibelskole, vennligst ta kontakt under!

Forespørsel om stand og reklame

Talere & lovsangsledere

Benedicte Mella

Benedicte er gift med Gjermund og sammen har de tre herlige barn. Benedicte er grunnlegger av Onething Europe. Hun er også daglig leder i Day&Night, et senter for bønn, tilbedelse og barmhjertighet i Oslo. Hun og Gjermund er en del av lederskapet i IMI-kirken Kollektivet. Benedicte har alltid vært engasjert i bønn, hun elsker å undervise og brenner for å se mennesker som lærer å kjenne Jesus og å elske Han helhjertet.

Diane Bickle

Diane Bickle er grunnlegger og eier av et eiendomsmeglerfirma. Sammen med sin mann, Mike Bickle, grunnla hun International House of Prayer i Kansas City (IHOPKC) som i 20 år har hatt kontinuerlig bønn og lovsang dag og natt. IHOP har blant annet tusenvis av fulltids bønnemisjonærer, et universitet, og utadrettet arbeid i sin tjeneste. Diane betjener i helbredelsesrommene og i evangeliserende kampanjer, hun har overordnet ansvar for omsorgsarbeidet og leder jevnlig bønnemøter. Hun taler også på konferanser verden over. Diane og Mike har to voksne sønner sammen, to svigerdøtre og fem barnebarn.

Wes hall

Wes Hall er en advokat opprinnelig fra Storbritannia. Han var en del av lederskapet i International House of Prayer i Kansas City (IHOPKC) i mer enn 15 år, og ledet blant annet deres universitet (IHOPU). Mens han var i USA, opplevde Wes at Gud kalte han til å flytte tilbake til Europa - for å se vekkelse her. Han flyttet med sin kone og fire barn i 2016, og ble medpastor i menigheten Gospel-Forum i Stuttgart, Tyskland. Han leder også bønnetjenesten deres og bibelskolen, The Revival Training Centre. Wes er en dynamisk taler med stor lidenskap for Bibelen. Han elsker vekkelse og vekkelseshistorie, og opplevde å stå sentralt i studentvekkelsen i Kansas i 2010. Wes er en bønnens mann og elsker å lede og trene mennesker til et personlig forhold til Gud.

Alv Magnus

Alv Magnus har vært mangeårig leder av Ungdom i Oppdrag og nylig utkommet med bok om Hans Nielsen Hauge der han som sosiolog viser at Hauge forandret Norge. Han har tro på at en ny generasjon kristne også kan forandre denne nasjonen og bringe evangeliet til de siste unådde folkeslagene.

Håkon Fagervik
Håkon Fagervik

Håkon Fagervik er evangelist i Norge og internasjonalt. Han grunnla Nordisk Bønnesenter i Levanger som er et bønnesenter og en misjonsbase. Håkon er gift med Liv, og sammen har de seks voksne barn og 16 barnebarn. For Håkon er det ikke snakk om å sette seg nedpå i pensjonistalder, han er heller bare mer grepet av Jesus og er enda mer ivrig i tjenesten og har en fantastisk gave til å berøre menneskers hjerter i alle aldre for Jesus.

Gabrielle Nunez

Gabrielle er fra Canada og er gift med Benji fra Mexico. Sammen er de i forbønnstjeneste ved International House of Prayer i Kansas City (IHOPKC) og utøver pastoralt lederskap for flere av teamene der. Gabrielle brenner for å se den globale kirken leve i det fremste budet, og å være med på å forberede kirken for Jesu gjenkomst. Sammen med Benji har hun en datter på ett år som heter Elodie.

Sebastian Lee Mehlen

Sebastian Lee Mehlen er evangelist og leder for Jesus Movement. Han er 22 år og nygift med Nathalie som han står i tjeneste sammen med. Sebastian har i fire år vært aktiv i misjon og evangelisering spesielt inn mot skoler og universiteter i inn - og utland. Sebastian har en sterk personlig historie. Han har en lengsel etter å se mennesker møte den levende Gud og et forandret Norge og Europa.

Anders og Maren Skarpsno

Anders og Maren Skarpsno er lovsangsledere og har base i Levanger. De er foreldre til lille Nora. Anders jobber på Nordic Mission og Bønnesenteret i Levanger, hvor han blant annet leder Bibelskolen Nordic School. Maren jobber som sykepleier. Gjennom mange år har Anders stått i en nasjonal lovsangstjeneste, hvor han sammen med kona Maren reiser i hele Norge. Sammen brenner de for å se at mennesker får erfare hvor god og livsforvandlende Gud er, at folk får komme ut i sann frihet og den originale hensikten Gud har for hvert enkelt menneskes liv. De er opptatte av å oppmuntre til et overgitt, helhjerta og livsnært vennskap med Gud.

Hannah McKibben

Hannah McKibben er en fulltids lovsangsleder og bønnemisjonær i International House of Prayer i Kansas City (IHOPKC). Hannah ble født og oppvokst i Bergen, men etter å fullført videregående flyttet hun til Kansas City for å bli en del av IHOPKC. Der fullførte hun deres fireårige musikk- og teologi-utdannelse, og er nå en av hovedlederne for lovsang i IHOPKC, hvor hun har sitt eget faste team. Hannah vil ta med teamet sitt og komme på hjemmebane for å bli med under Onething Europe. Hun elsker å hjelpe mennesker til å oppleve dybden og gleden i å elske Gud ved å lede dem inn i tilbedelse.

Lurer du på noe?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.

Takk for din mail! Vi svarer deg så fort vi har mulighet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.