Praktisk informasjon

Om stedet

Vikingskipet (også kjent som Hamar Olympiahall) er en av verdens største skøytehaller og den største innendørs konsertarenaen i Norge, med sine 20 000 tilskuerplasser. Den ble bygd til de vinterolympiske leker på Lillehammer i 1994. Det er et fantastisk bygg og populær attraksjon i Hamar.

Adresse:

Vikingskipet
Åkersvikvegen 1
2321 Hamar

Se i kart

Bosted

Hvis du ønsker å registrere deg for overnatting i Hamar for de tre nettene i løpet av arrangementet, kan du booke deg inn på sovesal på vår registreringsside.


For å sikre deg et sted å bo i Hamar ellers, er det lurt å booke så tidlig som mulig, da det er begrenset med rom på hotellene. Det kan være lurt å vurdere andre steder, som Airbnb, for mer hjemmekoselige steder å bo. Det er også flere hoteller nær Oslo flyplass Gardermoen. Vær da oppmerksom på den ekstra tiden det tar å reise til arrangementet!

Hvordan komme seg dit

Vikingskipet ligger nær sentrum av Hamar.  Den er ca. 80 km nord for Oslo Lufthavn, Gardermoen.

Bil

Det tar kun 55 min med bil fra Oslo Lufthavn.

Følg E6 motorveien, kjør av på vei 222 eller 25 for å komme til Vikingskipet.

Vær oppmerksom på at det er begrenset med parkeringsplasser under hele arrangementet.

Tog

Daglige togavganger hver time til/fra Oslo/Gardermoen til Hamar med Toget R10 Lillehammer. Fra Gardermoen flyplass tar det 50 minutter.
Se rutetider og forhåndsbestill på www.vy.no

Det tar ca 20 minutter å gå fra Hamar togstasjon til Vikingskipet.

Barn og tenåringer

Møte for barna (4-12 år) vil være tilgjengelig under arrangementets hovedøkter på dagtid.*

Tenåringer (13-17 år) vil være sammen med de voksne i hovedsalen under arrangementet. Det vil også være samlinger for tenåringer etter kveldens hovedmøte. Eldre barn (11-12 år) kan delta på disse kveldene i følge med foreldre.

Det vil også være et eget område for ammende mødre og småbarn (0-3 år) tilgjengelig til enhver tid (barn må være i følge med foreldre).

Mer informasjon vil bli gitt så snart den er tilgjengelig.

*Foreldre som registrerer seg på arrangementdagen må jobbe som frivillig i barneteltet, for å unngå å overvelde de som jobber med barna.

Språk og oversettelse

Arrangementet foregår tospråklig, på norsk og engelsk. Alt vil bli oversatt eller tilgjengelig på disse to språkene.

Bønnerom

Bønnerommet vil være et sted for å samles i bønn og lovsang, ledet av ledere fra Norge og Europa.

Åpningstider:

Torsdag: 12.00-24.00

Fredag: 07.00-24.00

Lørdag: 07.00-24.00

Søndag: 07.00-11.00

Bønnerommet vil ikke være åpent under møtene, men under seminarer.

Det kan bli muligheter for å be gjennom natten dersom mange nok er interessert. Ta kontakt på oystein@vossbonehus.no dersom du er ønsker å være med på dette.

Reklame og Stand

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss for å sette opp en stand eller reklame på storskjerm på vegne av din organisasjon eller bibelskole, vennligst ta kontakt under!

Forespørsel om stand og reklame

Talere & lovsangsledere

Benedicte Mella

Benedicte er gift med Gjermund og sammen har de tre herlige barn. Benedicte er grunnlegger av Onething Europe. Hun er også daglig leder i Day&Night, et senter for bønn, tilbedelse og barmhjertighet i Oslo. Hun og Gjermund er en del av lederskapet i IMI-kirken Kollektivet. Benedicte har alltid vært engasjert i bønn, hun elsker å undervise og brenner for å se mennesker som lærer å kjenne Jesus og å elske Han helhjertet.

Diane Bickle

Diane Bickle er grunnlegger og eier av et eiendomsmeglerfirma. Sammen med sin mann, Mike Bickle, grunnla hun International House of Prayer i Kansas City (IHOPKC) som i 20 år har hatt kontinuerlig bønn og lovsang dag og natt. IHOP har blant annet tusenvis av fulltids bønnemisjonærer, et universitet, og utadrettet arbeid i sin tjeneste. Diane betjener i helbredelsesrommene og i evangeliserende kampanjer, hun har overordnet ansvar for omsorgsarbeidet og leder jevnlig bønnemøter. Hun taler også på konferanser verden over. Diane og Mike har to voksne sønner sammen, to svigerdøtre og fem barnebarn.

Wes hall

Wes Hall er en advokat opprinnelig fra Storbritannia. Han var en del av lederskapet i International House of Prayer i Kansas City (IHOPKC) i mer enn 15 år, og ledet blant annet deres universitet (IHOPU). Mens han var i USA, opplevde Wes at Gud kalte han til å flytte tilbake til Europa - for å se vekkelse her. Han flyttet med sin kone og fire barn i 2016, og ble medpastor i menigheten Gospel-Forum i Stuttgart, Tyskland. Han leder også bønnetjenesten deres og bibelskolen, The Revival Training Centre. Wes er en dynamisk taler med stor lidenskap for Bibelen. Han elsker vekkelse og vekkelseshistorie, og opplevde å stå sentralt i studentvekkelsen i Kansas i 2010. Wes er en bønnens mann og elsker å lede og trene mennesker til et personlig forhold til Gud.

Alv Magnus

Alv Magnus har vært mangeårig leder av Ungdom i Oppdrag og nylig utkommet med bok om Hans Nielsen Hauge der han som sosiolog viser at Hauge forandret Norge. Han har tro på at en ny generasjon kristne også kan forandre denne nasjonen og bringe evangeliet til de siste unådde folkeslagene.

Håkon Fagervik
Håkon Fagervik

Håkon Fagervik er evangelist i Norge og internasjonalt. Han grunnla Nordisk Bønnesenter i Levanger som er et bønnesenter og en misjonsbase. Håkon er gift med Liv, og sammen har de seks voksne barn og 16 barnebarn. For Håkon er det ikke snakk om å sette seg nedpå i pensjonistalder, han er heller bare mer grepet av Jesus og er enda mer ivrig i tjenesten og har en fantastisk gave til å berøre menneskers hjerter i alle aldre for Jesus.

Gabrielle Nunez

Gabrielle er fra Canada og er gift med Benji fra Mexico. Sammen er de i forbønnstjeneste ved International House of Prayer i Kansas City (IHOPKC) og utøver pastoralt lederskap for flere av teamene der. Gabrielle brenner for å se den globale kirken leve i det fremste budet, og å være med på å forberede kirken for Jesu gjenkomst. Sammen med Benji har hun en datter på ett år som heter Elodie.

Sebastian Lee Mehlen

Sebastian Lee Mehlen er evangelist og leder for Jesus Movement. Han er 22 år og nygift med Nathalie som han står i tjeneste sammen med. Sebastian har i fire år vært aktiv i misjon og evangelisering spesielt inn mot skoler og universiteter i inn - og utland. Sebastian har en sterk personlig historie. Han har en lengsel etter å se mennesker møte den levende Gud og et forandret Norge og Europa.

Anders og Maren Skarpsno

Anders og Maren Skarpsno er lovsangsledere og har base i Levanger. De er foreldre til lille Nora. Anders jobber på Nordic Mission og Bønnesenteret i Levanger, hvor han blant annet leder Bibelskolen Nordic School. Maren jobber som sykepleier. Gjennom mange år har Anders stått i en nasjonal lovsangstjeneste, hvor han sammen med kona Maren reiser i hele Norge. Sammen brenner de for å se at mennesker får erfare hvor god og livsforvandlende Gud er, at folk får komme ut i sann frihet og den originale hensikten Gud har for hvert enkelt menneskes liv. De er opptatte av å oppmuntre til et overgitt, helhjerta og livsnært vennskap med Gud.

Hannah McKibben

Hannah McKibben er en fulltids lovsangsleder og bønnemisjonær i International House of Prayer i Kansas City (IHOPKC). Hannah ble født og oppvokst i Bergen, men etter å fullført videregående flyttet hun til Kansas City for å bli en del av IHOPKC. Der fullførte hun deres fireårige musikk- og teologi-utdannelse, og er nå en av hovedlederne for lovsang i IHOPKC, hvor hun har sitt eget faste team. Hannah vil ta med teamet sitt og komme på hjemmebane for å bli med under Onething Europe. Hun elsker å hjelpe mennesker til å oppleve dybden og gleden i å elske Gud ved å lede dem inn i tilbedelse.

Lurer du på noe?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.

Takk for din mail! Vi svarer deg så fort vi har mulighet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.