Om oss

HVA ER ONETHING EUROPE?

Onething Europe er en flergenerasjons, tverrkirkelig bevegelse som ønsker å være med å forberede Kirken i Europa for Jesu komme gjennom undervisning, bønn og disippelgjøring. Bevegelsen lokalt kommer ut fra Norge, et land som historisk har vært den mest misjonssendende nasjonen i verden pr.innbygger. Vårt ønske er å bidra til å mobilisere Guds folk til å reise seg i Guds fylde og hensikt for denne tiden.

Storsamlingen i Vikingskipet står på vent inntil koronarestriksjonene slipper. Likevel samler Onething Europe troende på internett hver uke, med ønske om å rette fokuset på Den Ene som verden trenger mest.

Hvordan kom Onething Europe i gang?

Klikk her for å lese den spennende historien om hvordan Onething Europe ble til.

HVA SKJER I VIKINGSKIPET?

Slik som utfordringene i verden intensiveres, må også vår kjærlighet og hengivenhet til Jesus intensiveres. Vi må forankres i relasjonen med Jesus og i sannheten i Guds ord. Da vil vi finne vår sanne identitet og hensikt, både personlig og for kirken.

I løpet av Onething Europe - konferansen vil det være bønn, lovsang, undervisning og utrustning. Sammen ønsker vi å møte Gud, vokse i lidenskapen for Ham og bli styrket av Den Hellige Ånd.

Målet med Onething Europe er ikke bare å samle folk til en enkeltkonferanse, men å mobilisere en generasjon troende til en tettere nærhet til Jesus, som kjenner tiden vi lever i og har bestemt seg for å legge sitt liv ned for Kongen.

HVEM ER DET FOR?

Denne konferansen er for folk i alle aldre og fra alle kirker!
Det er på tide at hele Guds familie samles og ser at vi har behov for hverandre.

Vi tror at Gud ønsker å bruke oss alle til å påvirke verden, og samtidig ta vår plass i Hans plan i den tiden vi går inn i...(vår plass i finalen av Guds plan for verden.)

HVORFOR ER DET I NORGE?

Norge var en gang det landet i verden som sendte ut flest misjonærer. Selv om mye åndelig forfall har hendt både i Norge og det meste av Europa siden, tror vi at Gud fremdeles har en plan om at Norge igjen skal sette kontinentet i brann for Jesus!
Tiden er inne for at Norge enda en gang blir pilspissen som når landene i Europa!

ANBEFALINGER
Å se en generasjon som reiser seg, og høre en stemme som kaller til oppbrudd, å kjenne et hjerte som banker for at vi alle skal forstå hvem vi er og hvorfor vi er til. Dette heier jeg virkelig på. - Svein Høysæter, Agenda1, Normisjon.
Jeg har fulgt prosessen mot å se denne samlingen av unge mennesker ta form, og har tro på at dette vil være en katalysator for hva Gud gjør i landet vårt. - Håkon Fagervik, evangelist og grunnlegger av Nordisk Bønnesenter i Levanger.
I Oslo planlegger vi å ha en utadrettet satsing i mai og juni 2020, og vi kommer til å kickstartes i Vikingskipet denne helgen. Jeg har forventning til hva Gud vil gjøre i landet vårt denne våren og sommeren. - Robert Erlandsen, DNA
I trønderhovedstaden kjører vi en stor city-wide evangeliseringssatsning i mai 2020. Mange menigheter i byen står sammen, og vårt selvfølgelige kick-off blir i Vikingeskipet! - Dag T Heggset, GO2020, Blitz Partner og Bibelskolen i Trondheim
Gud holder på å snu fedrenes hjerter til barna og barnas hjerter til fedrene. Sammen skal vi få dele Guds kjærlighet med dem som ennå ikke kjenner Ham. Bli med på en hjertebevegende helg med livsviktige konsekvenser! - Torbjørg Oline Nyli, pastor i Ytre Randesund Misjonskirke, forfatter av Etterlysning: åndelige foreldre og Generasjon savnet.
Jeg tror at Gud lengter etter å reise opp den unge generasjonen og også å se mødre og fedre komme fram og ta sin plass. Dette arrangementet er en viktig del av det. - Øystein Hilleren, Voss Bønehus
Vi lever i en utrolig spennende tid og jeg tror Gud ønsker å gjøre noe helt spesielt i Norge og Europa de neste årene. Onething Europe i Vikingskipet tror jeg kan være med å forløse noe nytt over landet vårt og jeg gleder meg til å tilbe Jesus med tusenvis av andre. - Andreas Fjellvang, pastor i Familiekirka Mo i Rana og grunnlegger av Encounter Festival
Jeg tror dette blir et arrangement Gud vil bruke for et spesielt budskap til utrustning og utsendelse av Guds menighet i denne tiden! - Anders Skarpsno, Lovsangsleder, Nordisk Bønnesenter

Onething har jeg bedt om at vi skulle få til Norge. Onething er et mektig redskap i Guds hånd og jeg tror dagene på Hamar vil berøre Norge! - Jan Honningdal, Nasjonal lovsangsleder
I samarbeid med