hva handler det om?

Onething er et kall til å leve for den ENE, Jesus Kristus. Det handler om å komme tilbake til den første kjærligheten til Jesus, noe som gir konsekvenser for hverdagen og alle områder av livet både for den enkelte og for kirken i sin helhet. Vi skal snakke om hva Bibelen sier om denne overgivelsen i kjærlighet, og hvordan vi kan forberede oss også på de konsekvensene dette kan ha for den som vil si ja i en tid som denne.

Verden har blitt rystet den siste tiden og blir det fortsatt. Overalt rundt oss er det mennesker som opplever livet som meningsløst, er deprimert, har mistet relasjoner, føler håpløshet og tomhet. Vi behøver ikke gå lenger enn til mennesker i vår egen omgangskrets for å få disse historiene. De har en lengsel som bare himmelen kan svare på, og mer enn noen gang behøver vi å se en kirke som reiser seg og vet hvem Hun er nettopp for en tid som denne. Så la oss komme sammen og rydde vei i hjertene våre, i livene våre, i kirkene våre. La oss rydde vei for Kongen.

NORGE

Onething i Norge er plassert i Vikingskipet for en grunn! Vi opplever at Gud i mange år har lagt folk på hjertet å samles nettopp i dette bygget, og vi tror at tiden for dette er her nå! Norge er et land som historisk har vært det mest misjons-sendende landet i verden per innbygger. Vi har et kall til å velsigne nasjonene. Norge har vært en katalysator for vekkelse og vi tror det er Guds plan å la det skje igjen. Akkurat nå er "spotlighten" på Norge for mange troende mennesker verden over, og vi har forventninger til hva Gud vil gjøre ut fra landet vårt i denne tiden.

Nordmenn var en gang vikinger som plyndret og ødela. Men vi ser et glimt av en arv som handler om å reise til nasjonene (og til naboen!) som omvendte vikinger, som kommer med et godt budskap. Derfor samles vi nå i et omvendt vikingskip hvor vi skal minnes om hvor vi kommer fra og hvor Gud vil ha oss.

Vi tror at Gud i vår tid forbereder det norske folk til en ny overgivelse hvor vi igjen skal få reise oss i Guds fylde og hensikt, og mer enn noen annen generasjon (!) være Åndens bærere som tar med ilden fra nord til nasjonene.

HVEM og hva

EN hovedperson

Disse tre dagene i Vikingskipet kommer vi sammen innfor Gud med en opplevelse av at Han vil komme oss i møte med sin Ånd og gjøre det som bare Han kan gjøre. Det vil være lovsang og bønn som bærer oss gjennom dagene, sammen med noen forkynnere fra inn og utland som har fått lagt på hjertet et klart, skarpt budskap for Guds folk i denne tiden. Vi ønsker likevel å sette lys på ONE THING, Den Ene, som er motivasjonen vår for å komme sammen, derfor reklamerer vi ikke for kjente talere og lovsangere, selv om noen av de som kommer har et navn man kunne skrevet om. Det er Jesus som er hovedattraksjonen og Han er mer enn nok i seg selv til å dra på oss.

Bønn & Faste

Gud har lagt oss på hjertet å invitere den unge generasjonen og den voksne / eldre generasjonen til å komme sammen i et strategisk samarbeid i bønn og faste for folket vårt. Slik som Ester og Mordekai i sin tid gjorde, er vi nå sammen i tre dager for å søke Gud for folket vårt. Vi tror Gud ser etter en omvendelse fra oss, slik at Han kan gi en forløsning fra det som hindrer oss i å tre ut i vårt fulle og hele kall og potensial.

Derfor vil det også bli servert supper og grønnsaksretter fra utsalgsstedene i selve Vikingskipet, for å tilrettelegge for faste for de som ønsker å være med på det. Det er selvsagt helt frivillig og fullt mulig å være helt med på opplegget uten å faste. Det er også kort vei til utsalgssteder i sentrum av Hamar for større utvalg og bespisning.

ANBEFALINGER
Å se en generasjon som reiser seg, og høre en stemme som kaller til oppbrudd, å kjenne et hjerte som banker for at vi alle skal forstå hvem vi er og hvorfor vi er til. Dette heier jeg virkelig på. - Svein Høysæter, Agenda1, Normisjon.
Jeg har fulgt prosessen mot å se denne samlingen av unge mennesker ta form, og har tro på at dette vil være en katalysator for hva Gud gjør i landet vårt. - Håkon Fagervik, evangelist og grunnlegger av Nordisk Bønnesenter i Levanger.
I Oslo og Norge skjer det mye dette året, og det kommer til å kickstartes i Vikingskipet denne helgen. Jeg har forventning til hva Gud vil gjøre i landet vårt i denne tiden! - Robert Erlandsen, DNA
Vi står sselvfølgelige sammen om et nasjonalt kick-off blir i Vikingeskipet! - Dag T Heggset, GO2020, Blitz Partner og Bibelskolen i Trondheim
Gud holder på å snu fedrenes hjerter til barna og barnas hjerter til fedrene. Sammen skal vi få dele Guds kjærlighet med dem som ennå ikke kjenner Ham. Bli med på en hjertebevegende helg med livsviktige konsekvenser! - Torbjørg Oline Nyli, pastor i Ytre Randesund Misjonskirke, forfatter av Etterlysning: åndelige foreldre og Generasjon savnet.
Jeg tror at Gud lengter etter å reise opp den unge generasjonen og også å se mødre og fedre komme fram og ta sin plass. Dette arrangementet er en viktig del av det. - Øystein Hilleren, Voss Bønehus
Vi lever i en utrolig spennende tid og jeg tror Gud ønsker å gjøre noe helt spesielt i Norge og Europa de neste årene. Onething Europe i Vikingskipet tror jeg kan være med å forløse noe nytt over landet vårt og jeg gleder meg til å tilbe Jesus med tusenvis av andre. - Andreas Fjellvang, pastor i Familiekirka Mo i Rana og grunnlegger av Encounter Festival
Jeg tror dette blir et arrangement Gud vil bruke for et spesielt budskap til utrustning og utsendelse av Guds menighet i denne tiden! - Anders Skarpsno, Lovsangsleder, Nordisk Bønnesenter

Onething har jeg bedt om at vi skulle få til Norge. Onething er et mektig redskap i Guds hånd og jeg tror dagene på Hamar vil berøre Norge! - Jan Honningdal, Nasjonal lovsangsleder
I samarbeid med