Her følger informasjon om Onething Europe i lys av koronaviruset

22.02.22

Det er per i dag INGEN restriksjoner i Norge! 

12.10.21

Kjære tålmodige deltager eller 'mulig kommende deltager'! Vi er så takknemlige for at det nå er en 'ny sesong' og det ser svært lovende ut å kunne planlegge og gjennomføre samlinger i denne skalaen! Vi jobber nå aktivt med å finne den beste løsningen for gjennomføring, så HENG MED, hold ut og så hører du fra oss veldig snart! Det lover vi! 

Hoppende spent hilsen fra komiteen og teamet bak Onething

16.01.21

I tiden fra korona kom til nå har vi ventet, bedt og ventet mer. Et av ordene vi har fått handler om Noah. Han som forberedte en båt, i lydighet til Guds kall, selv når det virket høyst ufornuftig og ulogisk.

Vår opplevelse har vært å fortsette å forberede samlingen i Vikingskipet, praktisk sett, slik at når tiden er inne er vi klare.

Hele Onething temaet står fortsatt med og står fortsatt på, slik at vi praktisk sett er klare til å samles i stort!

Vi tror at det er et behov for å samles som Guds folk i en tid som denne, og sammen minne hverandre om hvem vi er, hva Gud sier om oss, og hvilken rolle Han har kalt oss til å ha i denne tiden. 

Derfor ønsker vi ikke å utsette konferansen unødvendig langt frem i tid, som selvsagt ville være enklere å forholde seg til for alle. Vi ønsker i stedet å være klare, slik at så fort det blir mulig å fastsette ny dato, ut fra myndighetenes tillatelse, så trenger vi kun den tiden det tar å samle folk.

Vikingskipet er klare for å ta imot oss, og holder av plass til oss! 

Og vær sikker - du får vite det så snart ny dato foreligger!

Da svarte Job Herren og sa: 'Jeg vet at du kan alt, og at ingen plan er umulig å gjennomføre for deg. Job. 42.1-2

Guds fred!

Onething teamet