Bli involvert

Bønn- og fasteaksjon

For å se en nasjon forvandlet vet vi at det er bønn og faste på oppskriften.

Bibelen forteller om den unge dronning Ester, og hennes fetter som oppdro henne, Mordekai. Disse representerer for oss to generasjoner, en ung voksen kvinne og en eldre mann, som gikk sammen i et strategisk samarbeid i bønn og faste for folket sitt.

Inspirert av Ester og Mordekai inviterer vi den unge voksne generasjonen og den godt voksne generasjonen til å gå sammen i et strategisk samarbeid i bønn og faste for landet vårt!

Du kan når som helst bli med i aksjonen!

Frem til vi møtes i Vikingskipet vil vi be og faste hver fredag, for at vår del av verden skal få møte den levende Gud. Ikke minst vet vi at dette vil forvandle oss selv! Blir du med? For mer info, registrer deg nedenfor! 

Jeg er ester

Klikk her om du er en ungdom eller ung voksen som vil være med på aksjonen! Du vil få mer info på mail når du registrerer deg.

Bli med
Jeg er mordekai

Klikk her om du er en voksen eller godt voksen som vil være med på aksjonen! Du vil få mer info på mail når du registrerer deg.

Bli med

Flere måter å involvere seg på

FRIVILLIGE

Vi er utrolig takknemlige for hver enkelt som bidrar i Onething. Uten frivillige hadde vi ikke klart å arrangere denne konferansen!Noe av gleden med å være èn kirke er å tjene hverandre og se resultat i form av Den Hellige Ånds frukter, jmfr. Gal.5:22.

Hvis du har lyst til å være med i et team -enten det er å være med barna, være med i vertskapet, hjelpe til med registrering eller noe annet-kan du velge «frivillig» på toppen av registreringssiden.

DONASJONER

Hvis du ønsker å støtte oss, kan du gjøre det ved å donere via Vipps (571186).

For andre transaksjonsdetaljer, inkludert internasjonalt, kan du be om dette ved å sende en melding til oss i «Lurer du på noe»-delen under «Praktisk Info»-fanen.

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Følg oss på Facebook, Instagram og YouTube. Del gjerne innleggene med venner!

Vi ønsker at alle skal bli oppmuntret til å leve nærmere Gud i hverdagen.