Bli involvert!

Bønn- og faste i forkant og under samlingen

Bønn og faste er gitt av Gud, og da vet vi at det fungerer! Bibelen forteller om den unge dronning Ester, og hennes eldre slektning, Mordekai. Disse representerer to generasjoner som gikk sammen i et strategisk samarbeid i bønn og faste for folket sitt. Og det forandret alt! På sammen måte inviterer vi til å gå sammen mellom generasjonene for å se folket vårt forandret.

Bønn og faste under samlingen

Vi oppfordrer til "Danielsfaste" da vi spiser frukt og grønt. Og det blir mulighet å kjøpe supper, smoothier og lignende. Dette er selvsagt helt frivillig og du deltar fullt og helt med eller uten faste.

Bønn og faste i forkant

Gud har minnet oss om Daniel, som oppdaget løfter Gud hadde gitt profeten Jeremia for folket. Daniel tok et personlig ansvar i bønn og faste for å se disse løftene innfridd. På samme måte opplever vi at Gud inviterer oss til å ta de løftene Gud har gitt for landet vårt, og stå med de fremfor Ham i bønn og faste i perioden frem til påske.

Bli med! 

Jeg er med!

Klikk her om du vil være med på aksjonen! Du vil få mer info på mail når du registrerer deg.

Bli med
Bli med

Flere måter å involvere seg på:

Medarbeider

Alle som er med å gjøre denne samlingen mulig, jobber på frivillig basis. Dette inkluderer ledere, talere og lovangere. Det er en "familiesammenkomst" hvor alle bidrar! 

Vil du hjelpe til med å la helgen bli gjennomført på en best mulig måte? Som medarbeider får du et naturlig eierskap til det som skal skje, og blir del av en fantastisk, trosfylt og brennende gjeng.

Hvis du har lyst til å være med i et team kan du velge «medarbeider» på toppen av registreringssiden når du melder deg på. NB! gjør dette så fort som mulig!

Eks. på tjenester vil være møtevert, hjelpe til med registrering, vertskap.

DONASJONER

Dersom du ønsker å bidra økonomisk kan dette enklest gjøres via Vipps (571186).

For andre transaksjonsdetaljer, inkludert internasjonalt, kan du be om dette ved å sende en melding til oss i «Lurer du på noe»-delen under «Praktisk Info»-fanen.

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Følg oss på Facebook, Instagram og YouTube. Husk å melde deg på kjapt, og å dele med venner!